Seminaria w Katedrze Zarządzania Jakością w semestrze letnim roku akademickiego 2024/2025

 

11.04.2025 - godz.11:00, sala B-212

dr inż. Anna Platta

Uwarunkowania intencji zakupu nowej żywności z jadalnymi owadami - case study w środowisku studentów uczelni wyższych w Polsce.

 

 

 

16.05.2025 - godz.11:00, sala B-212

dr inż. Tomasz Pukszta

Prozdrowotny potencjał kiszonych owoców i warzyw.

 

 

 

13.06.2025 - godz.11:00, sala B-212

mgr inż. Natalia Kłopotek

Wykorzystanie wielokryterialnego podejścia do oceny jakości produktu spożywczego na przykładzie Yerba Mate.

Podmiot udostępniający: 

Katedra ZJ

Wytworzył informację:

A. Talaga
25.02.2019
Wprowadzenie:
M.Schmidt 03.11.2017
Ostatnia modyfikacja:
a.talaga 18.03.2025